Uitnodiging voor lezing van Mirjam Appelhof

Via het bestuur van fotoclub Contrast hebben wij een uitnodiging gekregen om een lezing van Mirjam Appelhof bij te wonen.
Deze lezing zal op woensdag 25 april 2018 plaatsvinden in D’n Bogerd in Druten. Je kunt je hiervoor aanmelden tijdens de volgende bijeenkomst (28 feb 2018)

Meer informatie:

“Mirjam Appelhof (47) is beeldend kunstenaar sinds eind 2010,

en dit is wat zij zelf zegt over haar werk:
Na verschillende kunstvormen geprobeerd te hebben, bleek de fotocamera plotseling een gereedschap te zijn dat me een enorme vrijheid deed voelen. Het juiste middel om ideeën te vertalen naar beelden, en om processen te ontwikkelen, die wel werkten.

Beeldend, vanuit de behoefte me innerlijk te vertalen. Waarin ik mezelf uitdaag innerlijke emoties, processen, dromen en gebeurtenissen om te gaan zetten naar beeld.

Tijdens de lezing vertel ik over mijn eigen proces, geef verdiepings-tips en laat mijn kwetsbaarheid via de beelden zien. Niet ontstaan vanuit de techniek, niet vanuit de opgelegde kaders maar in vrijheid omdat het is wie ik ben.
Maar hoe doe je dat? Wat gebruik je als inspiratie en hoe maak je de vertaalslag? Wie wil jij als fotograaf zijn en wat heb je te vertellen? Ik streef vooral naar een mooie interactie, van samen kijken naar de processen, en nieuwe inspiratie vinden om te creëren.”

mirjamappelhof.nl

Leave a Reply