Volle bak!

Herfst!

Ondanks dat het weer er op dit moment niet echt veel mee te maken heeft hebben we zeker al genoeg gelegenheid gehad om de herfst op de gevoelige plaat te zetten en dit was dan ook goed te zien in alle ingeleverde foto’s, het was een kleurig geheel!

herfst2015

Met twee gasten aan boord gingen we op tijd van start met het bespreken van de ervaringen mbt de expositie in Doetinchem. Iedereen kijkt erg tevreden naar het eindresultaat en er is genoeg animo om weer aan zoiets mee te doen mocht dit weer eens op ons pad komen.
Het zelf organiseren van een soortgelijke expositie is op dit moment echt te veel voor onze kleine groep.

Ondanks het feit dat de Skype verbinding zo nu en dan eens wegviel waren de heren in Noord Holland ook goed van de partij en is er uiteindelijk via een loting gekozen voor het thema “urban” voor de volgende keer.

Verder is er gesproken over onze interne wedstrijd, deze is nu officieel afgelopen en de laatste beelden zijn via de mail vandaag nog binnen gekomen. Onze dank hiervoor.

De ALV zal worden vervroegd naar 9 december. Denk eraan dat je je stem “doorgeeft” indien je zelf niet aanwezig kunt zijn. Ook nogmaals ter informatie: de volgende bijeenkomst is geen reguliere bijeenkomst maar de Algemene Leden Vergadering. Hiervoor zal een week van te voren een agenda worden doorgestuurd zodat een ieder zich hierop kan voorbereiden. Om het toch “gezellig” te houden 😉 gaan we wel de thema foto’s bespreken!

Wat verder nog werd besproken:

 

RDF2016 Er is veel animo om hier volgend jaar weer aan mee te doen. We hebben afgesproken volgende bijeenkomst (de ALV) gezamenlijk tot een haalbaar thema te komen en dan kun je je ook officieel aanmelden om hier aan mee te doen. De interne deadline zal ergens in februari zijn.

 

Uitje 28 november: Landschaftspark in Duisburg. Verzamelen om 13:00 bij de Shooters. Wie er rijdt wordt nog medegedeeld.
Denk eraan dat je winterbanden op je auto moet hebben in Duitsland.
De rijkosten vergoeding moet vooraf onderling worden geregeld.
Afmelden via het bekende email adres (die zich gisteren al meteen hebben afgemeld staan al genoteerd!).

 

Afdelingslezing zal volgend jaar (maart) door ons worden georganiseerd.
Inge, Lis en Eric hebben zich hiervoor aangemeld. Binnen het budget zullen we een locatie en een spreker moeten regelen.

 

Lightroom workshop: een vervolg is niet afgesproken maar indien het kaan een optie zjin om deze op 16 december (de oorspronkelijk ALV) te doen.. reageer hieronder indien je hier interesse hebt.

 

Lightroom club: een werkgroepje met wat leden van de fotoclub in Druten lijkt niets meer in de weg te staan. doel: samen met een aantal enthousiaste leden je eigen werk in lightroom bewerken, opschonen en etc. Frequentie: eens per 3 a 4 weken, het liefst op een woensdagavond. De leden die zich hiervoor hebben opgegeven zullen hier t.z.t. bericht over krijgen.

Last but not least: de kroning van de maandplaat!

6 thoughts on “Volle bak!

  1. ALV zal de gehele avond in beslag nemen helaas.
    De 16e staat ook nog niet gepland hoor, het was een idee+ de docent 😉 kan wel maar voor de rest heeft nog niemand interesse laten weten (via de website). Wellicht kunnen diegene die hier interesse in hebben samen met de docent, tijdens ons volgende uitje, een gepaste oplossing/datum vinden(?)

Leave a Reply