FotoRally024 Editie 2019

De organisatie is druk bezig met de voorbereiding om de foto’s goed te kunnen beoordelen, ivm vakantie van de diverse leden van de organisatie zal dit midden/eind Juni worden.
Zodra de uitslag bekend is komt er hierover een bericht op de website en een mail naar alle deelnemers. Hierin staat dan ook de datum en tijd van de uitreiking van de prijzen.

Ook dit jaar organiseren we weer samen met Contrast Maas en Waal fotoclub de FotoRally024.
Er zal het e.e.a. veranderen, zo kan iedereen zich inschrijven die lid is van een fotoclub en/of fotobond. Dit jaar hebben we een maximum van 50 deelnemers en de kosten bedragen 5 euro per persoon. De opzet blijft hetzelfde: een leuke dag in en rondom Nijmegen met uitdagende creatieve fotografische opdrachten, een gezellige gezamenlijke lunch en een spannende ontknoping met het uitreiken van de dagprijs!

Wanneer: Zaterdag 18 mei 2019
Waar: Nijmegen (gratis parkeren)
Tijd: Verzamelen om 9:00. Start is om 09:15 – einde 16:30
Kosten: 5 euro p.P.

Inschrijven kan helaas niet meer!

Alle deelnemers zijn inmiddels geïnformeerd dus als je nog geen hebt bevestiging ontvangen dan kijk dan even in je SPAM folder. Het kan zijn dat onze mail hierin belandt.
Bij twijfel neem gerust contact met ons op via het contactformulier elders op de website.

Voorwaarden inschrijving:

Je gaat er mee akkoord dat er geen restitutie zal worden verleend op het inschrijfgeld.