FotoRally024 Editie 2019

Ook dit jaar organiseren we weer samen met Contrast Maas en Waal fotoclub de FotoRally024.
Er zal het e.e.a. veranderen, zo kan iedereen zich inschrijven die lid is van een fotoclub en/of fotobond. Dit jaar hebben we een maximum van 50 deelnemers en de kosten bedragen 5 euro per persoon. De opzet blijft hetzelfde: een leuke dag in en rondom Nijmegen met uitdagende creatieve fotografische opdrachten, een gezellige gezamenlijke lunch en een spannende ontknoping met het uitreiken van de dagprijs!

Wanneer: Zaterdag 18 mei 2019
Waar: Nijmegen (gratis parkeren)
Tijd: start is om 09:15 – eind 16:30/17:00
Kosten: 5 euro p.P.

Schrijf je nu meteen in!
Je inschrijving is pas definitief zodra wij de betaling van 5 euro p.p. hebben verwerkt. Op dat moment ontvang je een email met meer informatie over de startplaats en etc.

Heb je nog geen bevestiging ontvangen? kijk dan even in je SPAM folder. Het kan zijn dat onze mail hierin belandt. Bij twijfel neem gerust contact met ons op via het contactformulier elders op de website.

Inschrijfformulier Fotorally024 editie 2019

Naam (volledig) (*)

Fotoclub (*)
Indien je hier "Anders" kiest graag bij de opmerkingen aangeven van welke fotoclub/fotogroep je lid bent.

Telefoonnummer(*)

Email adres(*)

Ik neem een introducee mee.
JaNee

Naam introducee

Email adres introducee

Extra opmerking

Ja, ik zal 5 euro p.p. overmaken naar NL07 RBRB0955692601 t.n.v. Shooters Fotoclub onder vermelding van mijn naam zoals aangegeven op het formulier. Ik ga er mee akkoord dat er geen restitutie zal worden verleend op het inschrijfgeld.