Lightroom basis cursus

AdobeLightroom_pdf

Er is op dit moment veel vraag naar een introductie van lightroom. Deze cursus is reeds meermaals aangeboden door Shooters en hiervan is ook documentatie van aanwezig op de download pagina (alleen voor leden). Deze documentatie is echter vrij summier en daarom zijn wij het www opgedoken om toch eens wat betere informatie te zoeken. Het web staat er vol van en het kan lastig zijn om de meest geschikte informatie op een rijtje te krijgen. Daarom plaatsen wij hierbij een link naar een pdf van een echter super complete basis cursus! Deze cursus is gemaakt door Victoria Bampton en zij is de zelfgekroonde Lightroomqueen. Je kunt haar website vinden op www.lightroomqueen.com .

Dit 76 blz. tellend boekwerk legt precies uit wat lightroom is en hoe je moet beginnen met het gebruik hiervan.
Er wordt begonnen met het laten zien hoe je lightroom installeert en er staat zelfs een links bij naar de demo versie die je gewoon gratis kunt downloaden en gebruiken.

Neem eens een kijkje en download de demo versie van lightroom, dan heb je alvast een idee wat het is en hoe je ermee kunt werken voordat we hierover een cursus zullen geven.

Veel plezier!

Bron: lightroomqueen

 

Leave a Reply