Inschrijven Fotorally024

AGELAST IVM CORONAVIRUS

De invloed van het virus en de maatregelen die inmiddels in Nederland zijn afgekondigd, hebben verstrekkende gevolgen voor eenieders persoonlijke en zakelijke dagelijkse leven, ook voor talloze verenigingen waar Shooters er één van is heeft dit gevolgen.
De organisatie van de Fotorally024 was al druk bezig om er ook dit jaar weer een leuk evenement van de maken maar heeft uiteindelijk toch op dinsdag 24 maart 2020 besloten om de Fotorally024 2020 af te lassen i.v.m. het coronavirus.

Ook wij van de Shooters willen onze bijdrage leveren aan het afvlakken van de curve van het aantal snel oplopende corona-besmettingen in Nederland. Ondanks dat wij dit erg spijtig vinden is de gezondheid van iedereen uiteraard vele malen belangrijker.

Hopelijk tot volgend jaar, blijf gezond en let op elkaar!

Fotorally024-organisatie
Roel, Hans, Inge, Lis


Zaterdag 6 juni 2020 staat er alweer de vierde editie van de Fotorally024 gepland.
Ook dit jaar is er weer een fantastische route uitgestippeld die de bijzondere plekjes van Nijmegen laat zien. Waar we precies gaan wandelen is nog even een verassing maar zoals je van ons gewend bent zal de rally ook dit jaar vol van afwisseling zijn,  van de rustgevende natuur tot eigentijdse architectuur, alles zal voorbij komen. Het beloofd dus een leuke dag te worden waarin interessante fotografische opdrachten centraal staan.

Het thema van deze fotorally is “Lente kriebels”.
en de totale afstand die moet worden afgelegd zal, zoals elk jaar, rond de 10 km zijn. Dit zou dus overeenkomen met 2 uur stevig wandelen. Hiervoor heb je de hele dag de tijd dus er blijft genoeg tijd over om te werken aan de foto opdrachten en om pauze te houden en te genieten van al dat moois wat we tegen zullen gaan komen.
Ook willen de nogmaals duidelijk maken dat het hier niet om een wandelwedstrijd gaat. Je mag dus te allen tijde de bus, de fiets, de auto of een andere vervoersmiddel gebruiken. Het is aan jullie zelf om te bepalen hoe jullie “over de finish” komen!