Hitte golf en bruggen

woensdag 1 juli, wat een hitte! Javi en Maurice waren zo aardig om de Shooters in de tuin te ontvangen ipv binnen op onze locatie.

Bruggen stonden op ons programma deze avond. Vele soorten bruggen, typisch Hollandse, Duitse, Hongaarse en zelfs Amerikaanse highway bruggen hebben we mogen aanschouwen, het was een internationaal geheel aan foto’s! De “steel” brug in Nijmegen, door Lis, heeft de maandfoto titel bemachtigd.

Bruggen

Zeeland kwam nog ter sprake en de foto’s die zijn ge upload zijn besproken. Het was een geslaagde trip waar iedereen toch op zijn of haar eigen manier het Zeeuwse landschap in beeld wist te brengen.

Jasper, MaartenH en Lis zijn naar Berlijn geweest en hebben hiervan een korte impressie laten zien. Het was een gezellige trip waarin volop is gefotografeerd.

Berlijn-1118 Berlijn-1016

Berlijn23 Berlijn32

De afspraken mbt de expositie in Doetinchem zijn besproken en er zijn genoeg mensen voor het ophangen van de beelden in Doetinchem (op maandag 28 september) maar je kunt je nog opgeven voor het ophalen van de foto’s (eind oktober).

Omdat we erg druk zullen zijn met het maken en opzoeken van de foto’s voor de expositie en deze in de vergadering van 12 augustus zullen bespreken hebben we ervoor gekozen om geen nieuw thema, presentatie te kiezen. De volgende bijeenkomst zal in het teken staan van de expositie in Doetinchem.
Iedereen die heeft aangegeven mee te doen, en iedereen die wil mee doen moet 2 foto’s (in hoge resolutie, voor de print) voor 12 augustus naar Jasper sturen. Zijn email adres staat in de ledenlijst. Het thema: Architectuur rondom het water.

De inloopdag komt te vervallen ivm het drukke jaarprogramma van de Shooters en de Lightroom  en HDR intro zal plaatsvinden op een extra bijeenkomst op woensdag 7 oktober op de gebruikelijke plaats en tijd.
Het uitje op 5 september naar Rotterdam kan vanwege de wereldhavendagen niet doorgaan. We hebben gezamenlijk besloten om naar de Zaanse schans te gaan om daar tijdens zonsondergang foto’s te maken (vertrektijd 16:30-17:00) meer informatie volgt tijdens de volgende bijeenkomsten. De agenda is inmiddels aangepast.

Het volgende uitje staat voor 25 juli gepland, we zullen ook hier het water opzoeken zodat de mensen die nog geen geschikte plaat voor de expositie hebben hier, wellicht met hulp, wat kunnen oefenen. We zullen om 10:00 richting de Ooijpolder nabij de brug richting Lent vertrekken.

Leave a Reply