FotoRally024 Editie 2019

And the winners are ……

Het heeft heel wat moeite gekost om tussen alle ingezonden foto’s de winnende foto/serie te kiezen maar het is ons uiteindelijk gelukt!
Omdat de beoordeling iets langer op zich heeft laten wachten dan de bedoeling was, hebben we de deadline, om nog voor het einde van het club seizoen de prijsuitreiking te volbrengen, helaas niet gehaald. Hierdoor hebben we besloten om de uitreiking in de eerste week van het nieuwe seizoen (dus na de zomervakantie) te laten plaatsvinden.

Op woensdag 4 september 2019 is het dan zover; de Shooters komen weer bijeen na een langer zomervakantie en dan zullen wij de prijzen gaan uitreiken.
Onderstaand winnaars mogen dan om 19:45 – 20:00 hun prijs in ontvangst nemen.
Gefeliciteerd!!!

1e plek: Annelies Smits
2e plek: Alfons Damhuis
3e plek: Rob Peters

Overige deelnemers zijn uiteraard ook uitgenodigd om te komen kijken welke foto’s er uiteindelijk hebben gewonnen. Wil je deze avond langskomen meld je dan even via de mail die je inmiddels hebt ontvangen. Dan krijg je de exacte locatie van onze Shooters bijeenkomst.

Hieronder een kleine impressie van foto’s die de jury opmerkelijk vond.

De foto’s zijn gemaakt door: Corry van Lent, Bert van Donge, Leny van Donge, Alfons Damhuis, Jose Brands, Robert Broeke, Rob Peters, Arno van Liessum & Daisy van Zoggel.

no images were found