De Zuidelijke Eilanden

Sander Poppe – De Zuidelijke Eilanden

Je zult hier zelden reclame vinden maar wij maken graag een uitzondering voor het nieuwe boek “De Zuidelijke Eilanden” van landschapsfotograaf Sander Poppe.

Screen Shot 2015-03-11 at 23.18.16

Na zelf twee workshops te hebben gevolgd bij deze fotograaf ben ik een echte fan van zijn werk geworden. Daarom sta ik dan ook graag even stil bij zijn tweede boek. Ik kan alleen maar zeggen “gaat dat zien!”, ik heb ‘m ook al besteld.

In het boek staan prachtige foto’s van diverse landschapsfoto’s vastgelegd in Zeeland en de eilanden van Zuid-Holland. Zoals we ook gewend zijn van zijn vorige boek staat bij iedere foto informatie over de omgeving of hoe de foto gemaakt is. Op deze manier geeft landschapsfotograaf Sander Poppe een kijkje in de keuken hoe zijn foto’s tot stand komen.

Book_presentatie_de_zuidelijke_eilanden-v2-2

De omgevingsinformatie kan gaan over stukje geschiedenis van die plek tot en met informatie over evenementen die er jaarlijks plaats vinden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld ontstaan van Burgh-Haamstede tot en met de mosseldag in Bruinisse. Het boek wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2015.

Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven.

Specs:

– Prijs: € 29,95 incl. de BTW (excl. verzendkosten a € 7,50 incl. BTW*)
– Hardcover kaft, A4 Landscape (liggend) formaat
– Circa 150 pagina’s
– Locatievermeldingen bij de foto’s

* Prijs is gebaseerd op leveren in Nederland. Versturen naar het buitenland is mogelijk. Hiervoor gelden dan extra verzendkosten.

Foto’s gebruikt in dit artikel copyright: Sander Poppe!

Leave a Reply