Lezingen enzo

Hieronder een paar lezingen en andere leuke dingen om naar uit te kijken.
Wil je hierheen en wil je niet alleen? Gooi het in de (whatsapp) groep en wie weet kunnen we met meerdere Shooters naar één van de onderstaande events (of allemaal?!)

 

Vrijdag 13 maart Lezing Misja Smits

Screen Shot 2015-03-11 at 22.57.25

Op bovenstaande datum houdt natuurfotovereniging Rivierenland zijn derde openbare avond van dit seizoen. Deze avond wordt verzorgd door Misja Smits uit Nijmegen. 

Misja studeerde aan de kunstacademie in Den Haag waarna ze werkzaam werd in een fotowinkel in Nijmegen. Vanaf 2002 richt ze zich volledig op natuurfotografie, waarbij onderwerpen als insecten, bloemen en paddenstoelen een hoofdrol hebben. Haar foto’s kenmerken zich door de ‘dromerige sfeer’ en het gebruik van kleuren.
De avond is open voor belangstellenden.

Tijd: 20.00u
Kosten: 8 euro
Locatie: Randwijks Hof, Bredeweg 8a, Randwijk.

 
Dinsdag 24 maart Lezing Theo Bosboom te Wageningen

Camera Club Wageningen nodigt alle leden van fotoclubs uit de afdeling Gelderland Zuid uit voor een sprekersavond met natuurfotograaf Theo Bosboom.
Deze bekende fotograaf komt op bovenstaande datum naar Wageningen om zijn werk te laten zien. Dit gebeurt in het kader van de Lezingencyclus van de afdeling.

TheoBosboomNatuurfotograaf Theo Bosboom (geboren in 1969 in Noordwijk) maakte zijn eerste foto’s van landschap en wildlife tijdens een reis naar Tanzania en Namibië. Snel daarna werd fotografie meer dan een hobby en steeds lastiger te combineren met zijn werk als advocaat. In 2013 gooide hij definitief het roer om en werd professioneel fotograaf. Theo is gespecialiseerd in landschap, wildlife, planten en macro.

801-Landscapes-20131121092604Hij wordt beschouwd als een creatieve natuurfotograaf met oog voor detail en compositie. Hij heeft een sterke voorkeur voor de ruige landschappen van bijvoorbeeld IJsland of de Spaanse noordkust, maar is ook in de Ardennen of op de Veluwe te vinden. Voor Theo is natuurfotografie de ideale mix tussen natuurbeleving en creatieve expressie. Hij zou het fijn vinden als zijn foto’s bijdragen aan de liefde voor en de bescherming van de natuur.

Theo Bosboom Iceland pure 009

Theo heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder zeer recent de 1e en de 3e prijs in de categorie Natuur en milieu van de Zilveren Camera. Zijn werk is gepubliceerd in diverse tijdschriften en kranten. Een uitvoerige opsomming vind je op www.theobosboom.nl.

copyright foto’s: Theo Bosboom

 

Tijd: 20.00u
Kosten: niet bekend
Locatie: Speeltuin Tuindorp, Floralaan 20B, Wageningen

 
Donderdag 23 April Regionale Digitale Fotowedstrijd 2015

De presentatie van de ingezonden series, voorzien van commentaar, en de prijsuitreiking zullen plaatsvinden op donderdag 23 april 2015.

Tijd: 20:00 – 23:00
Kosten: geen
Locatie: Parkstaete, Parkstraat 3-b, Velp

Leave a Reply