Inschrijven Fotorally024

Zaterdag 9 juni 2018 staat er alweer de tweede editie van de Fotorally024 gepland.
Dit jaar organiseren wij de Fotorally in samenwerking met Fotoclub Contrast uit Druten.
Er is weer een fantastische route uitgestippeld die de bijzondere plekjes van Nijmegen laat zien.
Van de natuur, het water, tot een aantal van de architectonische hoogstandjes die Nijmegen te bieden heeft. Het beloofd een leuke dag te worden met interessante fotografische opdrachten.

We willen niet teveel verklappen maar voor diegene die twijfelen of het teveel lopen is hieronder wat extra informatie:
Totale etappe: 9,1 kilometer  (=2 uur wandeltijd) en we hebben hiervoor van 9:15 tot ca. 15:30. Er is dus voldoende tijd om te rusten.
Bovendien willen we ook duidelijk maken dat het geen wandelwedstrijd is. Je mag dus te allen tijde de bus, de fiets, de auto of een andere vervoersmiddel gebruiken. De uitgestippelde route is dan ook met de fiets uitstekend bereikbaar.

Nieuw dit jaar

als Shooters / Contrast lid mag je 1 introducee per persoon meenemen, iemand die dus geen lid is van één van beiden clubs!
Andere clubs mogen enkel zichzelf inschrijven.
GRAAG in de opmerking toevoegen van welke fotoclub je lid bent indien je GEEN lid bent van Fotoclub Contrast, Fotoclub Wijchen  of Shooters fotoclub.

Inschrijven kan helaas niet meer

Alle deelnemers hebben inmiddels meer informatie via de mail ontvangen.