Inschrijven Fotorally024

Zaterdag 9 juni 2018 staat er alweer de tweede editie van de Fotorally024 gepland.
Er is weer een fantastische route uitgestippeld die de bijzondere plekjes van Nijmegen laat zien.
Van de natuur, het water, tot een aantal van de architectonische hoogstandjes die Nijmegen te bieden heeft. Het beloofd een leuke dag te worden met interessante fotografische opdrachten.We willen niet teveel verklappen maar voor diegene die twijfelen of het teveel lopen is hieronder wat extra informatie:
Totale etappe: 9,1 kilometer  (=2 uur wandeltijd) en we hebben hiervoor van 9:15 tot ca. 15:30. Er is dus voldoende tijd om te rusten.
Bovendien willen we ook duidelijk maken dat het geen wandelwedstrijd is. Je mag dus te allen tijde de bus, de fiets, de auto of een andere vervoersmiddel gebruiken. De uitgestippelde route is dan ook met de fiets uitstekend bereikbaar.

Nieuw dit jaar

Je mag 1 introducee per persoon meenemen, iemand die dus geen lid is van één van beiden clubs!

Schrijf je hieronder meteen in!

Inschrijven kan vanaf 31 jan. tot 25 feb. 2018.
Eind februari ontvangen de deelnemers meer informatie.

Naam (volledig) (*)

Telefoonnummer(*)

Email adres(*)

Ik ben geïnteresseerd indien er een fiets editie van de Fotorally024 tot stand zou komen.
JaNee

Ik neem een introducee mee.
JaNee

Naam introducee