A N D E R H A L F

Warning: Creating default object from empty value in /customers/4/2/3/shooters-fotoclub.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/nextgen-public-uploader/inc/npu-upload.php on line 171

Door de uitbraak van het Coronavirus zijn de gezamenlijke activiteiten van Shooters opgeschort. Echter foto’s maken kan altijd ook tijdens een quarantaine. We hebben dus een speciale foto opdracht ingevoerd ANDERHALF. De foto kun je hier uploaden. En zal besproken worden op onze Skype-avond Dinsdag 22 april.

Upload je foto voor 22 aprili 2020

VOORDAT JE UPLOAD, lees eerst even onderstaande regels door. Dank u!

• Maximale grootte van 3000×3000 pixels -> het is belangrijk dat de grootte niet wordt overschreden want anders kan de gallery geen tumbnail laten zien. Zodra je een vraagteken ziet ipv een foto dan houdt dat in dat de dimensies te groot zijn!
  • Geen refresh doen (dan staan de foto’s er dubbel in) maar na je upload even naar homepage en weer terug hierheen om je foto’s in de gallery te zien.